Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier
benodigdheden kopen?

benodigdheden

Hotfix patroonplaten en flock folie online bestellen?

Een hobby is meer dan alleen tijdverdrijf. Het is het ontwerpen en creëren van uw eigen ideeën. Een hobby is als een passie die ervoor zorgt dat u ergens mee bezig bent, waar u blij van wordt.

Het creatief bezig zijn en lekker knutselen is geschikt voor jong en oud en altijd een leuke tijdsbesteding. LTC-Leiden heeft alles in huis van hotfix patroonplaten en flock folie tot andere hobbymaterialen om uw creativiteit te stimuleren. Hierbij heeft u natuurlijk diverse hobbymaterialen nodig, bekijk hier enkele mogelijkheden:

 

5,19
(incl. BTW)
OP=OP Hofix applicator

OP=OP Hofix applicator

Artikelnr: 304700
1 Set
19,95
(incl. BTW)

Hotfix patroonplaten en flock folie gemakkelijk online kopen?

Het woord “hotfix” zegt het eigenlijk al, op ieder steentje zit aan de achterkant een lijmlaag. Door de steen warm te maken, wordt de lijmlaag zacht. Als je het steentje vervolgens ergens op bevestigd en laat drogen / laat afkoelen, wordt de lijmlaag hard en blijft het steentje zitten.

Hotfix patroonplaten en flock folie online bestellen?

Het hebben van een hobby is goed voor uw welzijn. Met een passende hobby heeft u een creatieve bezigheid waardoor u ontspant of zelfs een meditatieve toestand ervaart. Uw handen zijn bezig waardoor de hersenen geen ruimte hebben om te piekeren. Met behulp van een bij u passende hobby, leert u bijvoorbeeld ook beter omgaan met stress.

Knutselen is voor zowel kinderen als ouderen niet alleen een leuke bezigheid, het stimuleert ook de creativiteit, motoriek, ruimtelijk inzicht en vindingrijkheid. In o.a. het onderwijs en bij de kinderopvang is het een belangrijk onderdeel voor het aanleren van diverse vaardigheden, deze organisaties behoren dan ook tot de zeer uitgebreide klantenkring van LTC-Leiden. Wilt u ook hotfix gemakkelijk online kopen? Dat kan bij ons.