Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier
foamboard kopen?

foamboard

foamboard online bestellen

Wilt u graag foamboard bestellen? Dan bent u bij LTC-Leiden aan het juiste adres. U bent bij ons verzekerd van een snelle levering, grote voorraad en klantgerichte service. Daar komt de gunstige prijs-/kwaliteitverhouding nog extra bij. Daarom is LTC-Leiden dé vaste leverancier voor foamboard voor vele duizenden afnemers in Nederland en België.

Foamboard, wit, 5 mm, A4

Foamboard, wit, 5 mm, A4

Artikelnr: 105570
1 Vel
1,15
(incl. BTW)
Foamboard, wit, 5 mm, A3

Foamboard, wit, 5 mm, A3

Artikelnr: 105571
1 Vel
1,80
(incl. BTW)
17,75
(incl. BTW)
10,50
(incl. BTW)
Foamboard, zwart, 5 mm, A4

Foamboard, zwart, 5 mm, A4

Artikelnr: 105580
1 Vel
1,50
(incl. BTW)
Foamboard, zwart, 5 mm, A3

Foamboard, zwart, 5 mm, A3

Artikelnr: 105581
1 Vel
2,50
(incl. BTW)
23,95
(incl. BTW)

foamboard bestellen?

Duik in de wereld van creativiteit met onze foamboards en kartonboards

Veelzijdige materialen voor creatieve en professionele projecten

Onze foamboards en kartonboards zijn lichtgewicht en stevig en bieden de perfecte oplossing voor allerlei creatieve en professionele projecten. Of u nu een presentatiebord nodig heeft, een display voor een evenement, of een stevig canvas voor uw kunstprojecten, onze foamboards en kartonboards zijn veelzijdige materialen die u kunnen helpen bij uw creatieve inspanningen.

Voordelen van onze foamboards

Bij het kopen van een foamboard moet u rekening houden met de voordelen die het biedt. Onze foamboards zijn lichtgewicht en dus gemakkelijk te transporteren en te hanteren, maar toch zeer duurzaam en kunnen veel dragen. Dit maakt ze ideaal voor zowel tijdelijke als permanente displays.

Verschillende maten foamboards

Onze foamboards zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder A4, A3 en zelfs A1. Dit betekent dat u altijd een foamboard zult vinden dat perfect past bij uw behoeften. Bent u een kunstenaar die op zoek is naar een nieuw canvas? Probeer onze A1 foamboard! Bent u een student die een presentatie moet geven? Onze A4 foamboard is precies wat u nodig heeft.

Witte foamboards voor een professionele uitstraling

We bieden ook witte foamboards aan, wat betekent dat u een schone en professionele achtergrond heeft voor uw projecten. Witte foamboards zijn geweldig voor het presenteren van kleurrijke ontwerpen, omdat ze de kleuren laten opvallen.

Online bestellen voor gemak en comfort

Ons foamboard assortiment is ook online te bestellen, wat betekent dat u uw benodigdheden kunt kopen zonder uw huis te verlaten. Dit maakt het winkelen bij ons nog gemakkelijker en handiger.

Kartonboards ook beschikbaar

Als u op zoek bent naar een kartonboard, hebben we dat ook! Net als onze foamboards, zijn onze kartonboards licht, stevig en verkrijgbaar in verschillende maten. Dit maakt ze net zo veelzijdig en betrouwbaar als onze foamboards.

Ontdek de voordelen van onze foamboards en kartonboards

Kortom, als u een foamboard of kartonboard wilt kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, veelzijdig en handig. En het beste van alles? Ze zijn maar een klik verwijderd. Dus waar wacht u nog op? Duik in de wereld van de creativiteit en ontdek de vele voordelen van onze foamboards en kartonboards. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en veelzijdigheid van onze producten zelf. U zult er geen spijt van krijgen!

Op zoek naar andere categorieën voor uw hobby?

Een greep uit onze online collectie hobbymaterialen: