Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier

Colorall Koud emaille, 50 ml, assortiment 12 x 50 ml kopen?

Artikelnr: 259290 1  Doos
Colorall Koud emaille, 50 ml, assortiment 12 x 50 ml kopen?

Productbeschrijving Colorall Koud emaille, 50 ml, assortiment 12 x 50 ml

Colorall Koud Emaille geeft een decoratieve afwerklaag waarmee je allerlei voorwerpen kunt verfraaien alsof het emaille is. Koud Emaille is direct uit de fles te gebruiken. De kleuren lopen niet in elkaar over. Koud Emaille geeft een prachtig glanzend eindresultaat. Gebruik voor het door elkaar halen van de kleuren een puntig voorwerp als een naald of speld. Pas op met vlekken, deze zijn niet uitwasbaar.  
Algemene instructies voor gebruik van Koud Emaille
Het te beschilderen oppervlak moet glad, schoon en droog zijn. Het moet vrij zijn van stof, vet an andere oneffenheden. Koud Emaille moet op een vlakke (horizontale) ondergrond aangebracht worden, zodat de kleuren niet vanzelf door elkaar lopen.  Het product is daarom ook niet geschikt op holle en bolle oppervlakken. Test eerst de verf op een klein oppervlak om verf en ondergrond te beoordelen. Laat de Koud Emaille na gebruik goed uitharden en drogen, dit zal minstens 24 uur in beslag nemen. Na droging zal de verf zijn oorspronkelijke glans weer terug krijgen. Draag een verfschort bij het aanbrengen van de emaille, vlekken in kleding kunnen niet worden uitgewassen.
Hoe kan ik de Koud Emaille aanbrengen?
Start met het aanbrengen van de basis kleur(en) op de ondergrond. Breng een flinke laag Koud Emaille aan direct uit de fles. Druppel daarna andere kleuren in de basislaag en teken met een naald, een spijker, een coctailprikker of een ander scherp voorwerp door de twee lagen emaille, hierbij ontstaat het emaille effect. Herhaal dit bij elke druppel tot het gewenste resultaat verkregen is.
Koud Emaille stickers
Wanneer Koud Emaille wordt aangebracht op een gladde niet absorberende oppervlakte, bijvoorbeeld op een placemat, sheet of glas. Nadat de Koud Emaille is opgedroogd kan het er worden afgetrokken en worden gebruikt als een sticker op andere gladde oppervlakken. Koud Emaille kan worden gebruikt om bijvoorbeeld mooie deur- en raamstickers te maken.

Assortiment 12 kleuren à 50 ml Wit, geel, oranje, rood, roze, paars, lichtblauw, donkerblauw, lichtgroen, donkergroen, bruin en zwart

Aantal:
Prijs:  37,95


« Terug naar homepage