Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier
handwerkstoffen kopen?

handwerkstoffen

handwerkstoffen snel online bestellen

Een hobby is meer dan alleen tijdverdrijf. Het is het ontwerpen en creëren van uw eigen ideeën. Een hobby is als een passie die ervoor zorgt dat u ergens mee bezig bent, waar u blij van wordt.

Het creatief bezig zijn en lekker knutselen is geschikt voor jong en oud en altijd een leuke tijdsbesteding. LTC-Leiden heeft alles in huis van handwerkstoffen tot andere hobbymaterialen om uw creativiteit te stimuleren. Hierbij heeft u natuurlijk diverse hobbymaterialen nodig, bekijk hier enkele mogelijkheden:

31,75
(incl. BTW)
28,50
(incl. BTW)
25,95
(incl. BTW)
32,95
(incl. BTW)
Punch needle stof, 140 cm, ecru

Punch needle stof, 140 cm, ecru

Artikelnr: 400500
1 Meter
19,95
(incl. BTW)

handwerkstoffen simpel online kopen?

Het hebben van een hobby is goed voor uw welzijn. Met een passende hobby heeft u een creatieve bezigheid waardoor u ontspant of zelfs een meditatieve toestand ervaart. Uw handen zijn bezig waardoor de hersenen geen ruimte hebben om te piekeren. Met behulp van een bij u passende hobby, leert u bijvoorbeeld ook beter omgaan met stress.

Knutselen is voor zowel kinderen als ouderen niet alleen een leuke bezigheid, het stimuleert ook de creativiteit, motoriek, ruimtelijk inzicht en vindingrijkheid. In o.a. het onderwijs en bij de kinderopvang is het een belangrijk onderdeel voor het aanleren van diverse vaardigheden, deze organisaties behoren dan ook tot de zeer uitgebreide klantenkring van LTC-Leiden. Wilt u ook handwerkstoffen gemakkelijk online kopen? Dat kan bij ons.