Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier
glaskralen kopen?

glaskralen

glaskralen online bestellen

Wilt u graag glaskralen bestellen? Dan bent u bij LTC-Leiden aan het juiste adres. U bent bij ons verzekerd van een snelle levering, grote voorraad en klantgerichte service. Daar komt de gunstige prijs-/kwaliteitverhouding nog extra bij. Daarom is LTC-Leiden dé vaste leverancier voor glaskralen voor vele duizenden afnemers in Nederland en België.

1,00
(incl. BTW)
1,00
(incl. BTW)
1,00
(incl. BTW)
1,00
(incl. BTW)
1,00
(incl. BTW)
0,75
(incl. BTW)
2,95
(incl. BTW)
0,50
(incl. BTW)
0,50
(incl. BTW)
0,50
(incl. BTW)
0,50
(incl. BTW)
0,50
(incl. BTW)
2,95
(incl. BTW)
0,50
(incl. BTW)
0,50
(incl. BTW)
0,50
(incl. BTW)
0,50
(incl. BTW)
1,00
(incl. BTW)
1,00
(incl. BTW)

glaskralen bestellen?

Glaskralen kopen bij LTC Leiden

Bij LTC Leiden vind je een uitgebreide collectie glaskralen in verschillende kleuren, vormen en maten, van kleine rocailles tot grote facetkralen. Je kunt hier tevens terecht voor alle benodigdheden voor het maken van glaskralen sieraden, zoals kralen rijgdraad en slotjes.

Glaskralen online kopen

Wil je glaskralen online kopen? Bestel dan jouw favoriete kraaltjes via onze website en ontvang ze binnen enkele dagen bij je thuis. Zo kun je direct aan de slag met het maken van de mooiste glaskralen sieraden.

Grote glazen kralen en kleine 2mm kralen

Bij LTC Leiden hebben we niet alleen grote glazen kralen, maar ook kleine 2mm kralen voor het maken van borduurwerk. Bekijk ons assortiment aan glaskralen en andere kraaltjes en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Glaskralen maken benodigdheden

Naast het kopen van kraaltjes, kun je bij ons ook terecht voor benodigdheden om zelf glaskralen te maken. We hebben alles in huis wat je nodig hebt, zoals speciale tangen, rijgnaalden en andere handige gereedschappen. Zo kun je zelf aan de slag en de mooiste glaskralen maken voor jouw sieraden.

Andere soorten kraaltjes

Naast glaskralen hebben we ook een ruime keuze aan andere soorten kralen, zoals houten kralen, kunststof kralen en metalen sierkralen. In onze kralen outlet vind je bovendien altijd leuke koopjes.

Bestellen en levering

Het bestellen van onze kraaltjes en glaskralen is heel gemakkelijk. Je kunt bij ons online bestellen en wij leveren de kraaltjes snel bij je thuis. Naast kraaltjes kopen kun je bij ons ook terecht voor andere sieraden maakbenodigdheden, zoals kumihimo eindkapjes en toebehoren, kralendozen en miniflesjes, en imitatieparels.

Ontdek onze collectie

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan kraaltjes en bestel snel en gemakkelijk online. Of kom langs in onze winkel in Leiden en ontdek onze collectie.