Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier

Collall textielverharder, 250 ml kopen?

Artikelnr: 441553 1  Pot
Collall textielverharder, 250 ml kopen?

Productbeschrijving Collall textielverharder, 250 ml

Collall Textielverharder is een veelzijdig transparant hobby- en kunstmedium voor het verharden van textiel. Het kan gebruikt worden voor het maken van objecten binnen, als ook beschermd buiten.

Uiterlijk:

  • Dik witte vloeistof
  • Droogt transparant en watervast op
  • Sneldrogend

Toepassing: Verschillende materialen waarop de Textile Hardener te gebruiken is: textiel, jute, papier, garen en allerlei andere natuurlijke materialen.

Textile Hardener kan tevens worden gebruikt als lijm, vernis of als basis voor (structuur) verf. 

Verwerking: Textile Hardener royaal aanbrengen met een kwast op de te modelleren stof.  Drapeer de stof bijvoorbeeld om een draadmodel of een styropor figuur en breng het in model. Afhankelijk van de hoeveelheid aangebrachte Textile Hardener varieert de droogtijd. Nadat het volledig droog is, is het kunstwerk hard en watervast. Indien het kunstwerk wordt beschilderd met een acrylverf, kan het na goed uitharden, ook buiten neergezet worden.

Reinigen: Gereedschap kan gereinigd worden met water, alleen wanneer de lijm nog nat is. Een synthetisch wasmiddel kan eventueel aan het water worden toegevoegd. Verse vlekken van de lijm die al bijna droog zijn, drenken in warm water en daarna verwijderen met een borstel. Alleen nog natte vlekken zijn uitwasbaar!

Collall Textielverharder

vanaf 8 stuks ontvangt u 5% korting!
Aantal:
Prijs:  4,25


« Terug naar homepage