Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier

Ontdek de must-have tekenbenodigdheden voor iedereen bij LTC LeidenLaten we beginnen met een kijkje te nemen naar de basisbenodigdheden die je nodig hebt om prachtige tekeningen te maken, of je deze nu nodig hebt voor het kantoor, bij je thuis of in de klas: Het juiste gereedschap is essentieel om je ideeën op papier te zetten.

Het gebruik van traditionele tekenmaterialen is nog steeds ongelofelijk populair. Maar welke materialen heb je precies nodig? En hoe zijn deze materialen door de tijd heen veranderd? We duiken in de belangrijkste spullen die je nodig hebt voor verschillende soorten tekenwerk. We nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website voor het kopen van teken materialen.

Belangrijke punten

 • Het kiezen van de juiste tekenmaterialen is cruciaal, of je nu een professional of een hobbyist bent.

 • Van pastelmarkers en tekstmarkers tot houtskool en mappen om je werk in op te bergen, we hebben ze allemaal.

 • Voor scholieren zijn er specifieke spullen nodig zoals puntenslijpers, potloden, permanente markers, viltstiften, buigzame linialen en gummen.

Tekenspullen kiezen

Of je nu net begint of al jaren tekent, de juiste materialen maken een groot verschil.

 • Pastelmarkers

Deze zijn geweldig voor zowel beginners als gevorderden. Ze komen in allerlei kleuren waarmee je mooie effecten kunt maken. De fijne punt is perfect voor details.

 • Tekstmarkers

Deze mogen niet ontbreken in je tekenset. Ze zijn handig voor het markeren van belangrijke punten of het toevoegen van kleuraccenten. Ze helpen ook om je notities en schetsen georganiseerd te houden.

 • Portfoliomap

Een map voor je tekeningen is essentieel, of je nu professioneel bezig bent of als hobbyist. Het houdt je werk veilig en georganiseerd, klaar om te laten zien wanneer nodig.

 • Houtskoolstaafjes

Met houtskool kun je spelen met licht en schaduw, door zachte schaduwen of juist donkere lijnen te maken. Perfect voor het toevoegen van diepte aan je werk.

 

Het juiste tekenmateriaal kiezen kan lastig zijn, maar door te weten wat er is en hoe je het kunt gebruiken, kun je de perfecte set samenstellen.

Tekenmaterialen voor school

Het is belangrijk om de juiste materialen bij de hand te hebben, of je nu een student, kunstenaar, hobbyist of leraar bent. Kwaliteit en duurzaamheid zijn hierbij sleutelwoorden. We bespreken een paar essentiële items voor elke school setting.

 

 • Puntenslijper

Een goede puntenslijper is onmisbaar. Het zorgt ervoor dat je potloden scherp blijven voor precieze lijnen en details.

 • Potloden

Potloden zijn de basis. Van simpele schetspotloden tot speciale kleur- en aquarelpotloden, ze zijn geschikt voor allerlei stijlen.

 • Permanentmarkers

Deze zijn perfect voor zowel dikke als dunne lijnen, ideaal voor het benadrukken, onderstrepen of zelfs het maken van complete illustraties. Ze komen in veel kleuren, perfect voor levendige kunstwerken.

 • Viltstiften

Met hun diverse diktes en kleuren zijn viltstiften geweldig voor gedetailleerd werk of het inkleuren van grote vlakken.

 • Buigzame Liniaal 30 cm

Een buigzame liniaal is een must voor technische tekeningen en precieze lijnen. Het combineert de flexibiliteit voor gebogen lijnen met de functionaliteit van een rechte liniaal.

 • Gum

Een gum mag niet ontbreken. Het is simpel, maar essentieel voor het corrigeren van fouten en het verfijnen van je tekeningen. Zorg dat je er altijd eentje bij de hand hebt!

Aan de slag met LTC Leiden

Van pastelmarkers die je tekeningen tot leven brengen met levendige kleuren tot de fijnste houtskool voor die diepgaande schaduweffecten, bij ons vind je het allemaal. Bezoek de website LTC Leiden om teken materialen te kopen en ga aan de slag! 

4,25
(incl. BTW)
4,25
(incl. BTW)
4,25
(incl. BTW)
Beautiful Birds kleurboek

Beautiful Birds kleurboek

Artikelnr: 990348
1 Ex
12,50
(incl. BTW)
4,25
(incl. BTW)
22,95
(incl. BTW)
4,25
(incl. BTW)
4,25
(incl. BTW)
9,95
(incl. BTW)
4,25
(incl. BTW)
Meer Tekenen
Bezoek ook onze showroom
Bezoek ook onze showroom

 

Afhaal- en Outletcentrum
W. Barentszstraat 11-13 
2315 TZ LEIDEN Route

Openingstijden
Maandag 13.00 u tot 17.00 u.
Di t/m Vr    9.00 u tot 17.00 u.

Bezorging 

> Minimum orderbedrag € 10,-
> Verzendkosten € 5,95 
> Boven € 99,- gratis verzending
> Levertijd 1 tot 5 werkdagen

> Kortingsregeling

Catalogus Creatieve Materialen

LTC Leiden - alle creatieve materialen in een catalogus (PDF download)

» Download catalogus (13mb)
» Gratis meebestellen

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in!

Inschrijven