Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier

Ontdek LTC Leiden: De beste keuze voor kwalitatief handvaardigheid gereedschapAls liefhebbers van creativiteit weten we hoe belangrijk het is om het juiste handvaardigheid gereedschap te hebben. Bij LTC Leiden hebben we een breed scala aan handvaardigheid gereedschap, van boren, figuurzagen, tot hamers en beschermingsmiddelen. Onze missie? Iedereen voorzien van de beste creatieve materialen. Neem vooral een kijkje op onze website om handvaardigheid gereedschap te kopen.

Belangrijkste punten

  • Het juiste handvaardigheid gereedschap is cruciaal om een creatief project succesvol af te ronden, of je nu een hobbyist, kunstenaar, ambachtsman, leraar of ouder bent.

  • LTC Leiden biedt een divers scala aan handvaardigheid gereedschap, waaronder boren, afbreekmessen, penmessen, figuurzagen, gutsensets, beitelsets en reserveonderdelen.

  • Veiligheid is een topprioriteit bij het werken met gereedschap, dus veiligheidsuitrusting zoals snijbestendige handschoenen, veiligheidsbrillen en gehoorbescherming zijn enorm belangrijk

  • Het gebruik van de juiste schuurmaterialen, waaronder schuurpapier, schuurblokken, draagt bij aan betere resultaten in uw projecten.

  • Het goed onderhouden van uw gereedschap verlengt hun levensduur en zorgt voor veiliger gebruik.

Boren

Voor de volwassenen bieden wij kwalitatieve handboormachines, houtborensets, metaalboren en fretboortjes aan. Ons assortiment is uitgebreid en zorgvuldig samengesteld, zodat we voor ieder wat wils hebben.

Figuurzagen

Figuurzagen vereist geduld en precisie, en met het juiste gereedschap worden prachtige resultaten behaald. Een goed zaagblad en de juiste houtkeuze zijn cruciaal, net als een figuurzaagmachine voor meer complexe ontwerpen. In ons assortiment hebben we dan ook alles voor een mooi eindresultaat: plankjes, beugels en figuurzaagjes, hier vind je het allemaal.

Gutsensets en Beitelsets

Onmisbaar voor detailwerk in hout, klei, of was. Gutsensets en beitelsets bieden een veelzijdigheid die een waardevolle aanvulling vormt op elke creatieve toolkit. Beschermende kleding is een must bij het gebruik van deze scherpe gereedschappen.

Hamers en schroevendraaiers

De basis van elke gereedschapskist. Of je nu een bankhamer nodig hebt voor algemeen gebruik of een klauwhamer voor specifieke taken, wij hebben wat je zoekt. En met een variëteit aan schroevendraaiers ben je klaar voor elke klus.

Bankhamer

Deze traditionele hamer komt van pas bij een breed scala aan klussen. Of je nu spijkers in hout wilt slaan of kleine objecten wilt vormgeven, de bankhamer is altijd een betrouwbare keuze.

Klauwhamer

Deze hamer gaat nog een stapje verder dan de gewone bankhamer met zijn V-groef aan de achterkant, bedoeld voor het verwijderen van spijkers. Dit maakt hem perfect voor herstel- en renovatiewerkzaamheden.

Rubberen Hamer

Een rubberen hamer is ideaal wanneer je iets moet slaan maar geen schade wilt veroorzaken. Denk hierbij aan het monteren van meubels of het plaatsen van tentpinnen tijdens kampeertochten.

Schroevendraaiers

Een setje schroevendraaiers bevat verschillende types en maten om te zorgen dat je altijd klaar bent voor elke klus die op je pad komt. Ze zijn onmisbaar bij montage klussen en reparaties.

Lijmtangen

Voor projecten die een sterke en duurzame verbinding vereisen, zijn kwalitatieve lijmtangen essentieel. Of je nu grote stukken materiaal lijmt of fijne knutselwerkjes uitvoert, de juiste lijmtang maakt het verschil.

Beschermingsmiddelen

Veiligheid is altijd onze prioriteit. Bij het werken met scherpe voorwerpen zoals zijn veiligheidsbrillen altijd een goed idee, bekijk onze webshop om een je eigen veiligheidsbril te bestellen.

Schuurmaterialen

Wanneer we praten over handvaardigheid gereedschap, kunnen we schuurmaterialen niet negeren. Schuren is een belangrijke stap in vele creatieve projecten. Het helpt om ruwe oppervlakken glad te maken en fijne details aan te brengen. Het kan ook worden gebruikt om oude verf of vernis te verwijderen zodat het object kan worden hergebruikt.

Tangen en Blikscharen

Onmisbaar voor het buigen van draad of precisiesnijwerk. Met een uitgebreid assortiment aan tangen en blikscharen bieden we voor elk project het juiste gereedschap. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur.

Vijlen en raspen

Essentieel voor het gladmaken of vormgeven van materialen. Of je nu werkt aan houtsnijwerk of metaalbewerking, vijlen en raspen zijn onmisbaar voor dat extra niveau van finesse.

Zagen

Zagen zijn er in vele vormen en maten, elk ontworpen voor specifieke taken. De sleutel tot succes ligt in het begrijpen wanneer en hoe elke zaag moet worden gebruikt. De voorkomende zagen die je tegenkomt bij handvaardigheid projecten zijn handzagen, fijnzagen en schrobzagen:

Bij LTC Leiden bieden we alleen gereedschappen aan die voldoen aan onze strenge normen op gebied van veiligheid en duurzaamheid. We zijn er trots op dat we ons assortiment voortdurend updaten met de nieuwste en beste producten om te voldoen aan jouw behoeften.

Onthoud dat elke taak anders is, dus zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent over welke zaagtype het beste past bij jouw specifieke project. Bij LTC Leiden staan we altijd klaar om advies te geven en eventuele vragen die je hebt te beantwoorden. Kijk vooral even op onze website om handvaardigheid gereedschap aan te schaffen.

Bezoek ook onze showroom
Bezoek ook onze showroom

Afhaal- en Outletcentrum
W. Barentszstraat 11-13 
2315 TZ LEIDEN Route

Openingstijden
Maandag 13.00 u tot 17.00 u.
Di t/m Vr    9.00 u tot 17.00 u.

Bezorging 

> Minimum orderbedrag € 10,-
> Verzendkosten € 5,95 
> Boven € 99,- gratis verzending
> Levertijd 1 tot 5 werkdagen

> Kortingsregeling

Catalogus Creatieve Materialen

LTC Leiden - alle creatieve materialen in een catalogus (PDF download)

» Download catalogus (13mb)
» Gratis meebestellen

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in!

Inschrijven