Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier
veterband kopen?

veterband

veterband snel online bestellen

Een hobby is meer dan alleen tijdverdrijf. Het is het ontwerpen en creëren van uw eigen ideeën. Een hobby is als een passie die ervoor zorgt dat u ergens mee bezig bent, waar u blij van wordt.

Het creatief bezig zijn en lekker knutselen is geschikt voor jong en oud en altijd een leuke tijdsbesteding. LTC-Leiden heeft alles in huis van veterband tot andere hobbymaterialen om uw creativiteit te stimuleren. Hierbij heeft u natuurlijk diverse hobbymaterialen nodig, bekijk hier enkele mogelijkheden:

Veterband wit 100 mtr 5mm

Veterband wit 100 mtr 5mm

Artikelnr: 462060
1 Rol
29,95
(incl. BTW)
Veterband wit 100 mtr 7mm

Veterband wit 100 mtr 7mm

Artikelnr: 462061
1 Rol
31,25
(incl. BTW)
1,50
(incl. BTW)

veterband simpel online kopen?

Het hebben van een hobby is goed voor uw welzijn. Met een passende hobby heeft u een creatieve bezigheid waardoor u ontspant of zelfs een meditatieve toestand ervaart. Uw handen zijn bezig waardoor de hersenen geen ruimte hebben om te piekeren. Met behulp van een bij u passende hobby, leert u bijvoorbeeld ook beter omgaan met stress.

Knutselen is voor zowel kinderen als ouderen niet alleen een leuke bezigheid, het stimuleert ook de creativiteit, motoriek, ruimtelijk inzicht en vindingrijkheid. In o.a. het onderwijs en bij de kinderopvang is het een belangrijk onderdeel voor het aanleren van diverse vaardigheden, deze organisaties behoren dan ook tot de zeer uitgebreide klantenkring van LTC-Leiden. Wilt u ook veterband gemakkelijk online kopen? Dat kan bij ons.