Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier

Kortingsregeling 

Klantkorting

Op vermelde prijzen is het mogelijk klantkorting te ontvangen. De korting is afhankelijk van de behaalde omzet in het voorgaande jaar. De korting wordt op alle bestellingen (groot of klein) en alle artikelen toegepast (ook op opruimingsartikelen). Alleen op boeken wordt geen korting verleend.

Jaaromzet Klantkorting
1. €    500 - 1.000 10 %
2. € 1.000 - 2.000 15 %
3. € 2.000 of hoger 20 %


Tip
: Indien uw adres deel uitmaakt van een grotere organistatie is het mogelijk de ‘krachten te bundelen’. Voorwaarde hierbij is dat alle adressen onder één centraal factuuradres (één klantnummer) worden vastgesteld in ons bestand. Het aantal afleveradressen dat we hieronder kunnen registreren is onbeperkt.

Is uw organisatie of bedrijf reeds geregistreerd klant, dan hoeft u niets te doen! Uw korting wordt automatisch toegepast. Bent u nog geen geregistreerde klant en wilt u direct van de kortingsregeling gebruik maken, neem dan even telefonisch contact met ons op (Tel 071 - 522 36 63).

5% Staffelkorting

De staffelkorting van 5% wordt toegepast op die artikelen waar u in de catalogus een rood afgedrukt aantal achter de prijs ziet staan. Bij afname van het vermelde aantal (of meer) ontvangt u 5% staffelkorting. De staffelkorting komt bovenop de klantkorting waarmee de maximale korting op artikelniveau kan oplopen tot maximaal 25% (20% + 5%).

In de webshop wordt de staffelkorting zichtbaar wanneer u met de muis over het "aantal" veld heen gaat. Ook is dit te zien middels een opvallende melding op het detailscherm van het artikel.

Bezoek ook onze showroom
Bezoek ook onze showroom

 

Afhaal- en Outletcentrum
W. Barentszstraat 11-13 
2315 TZ LEIDEN Route

Openingstijden
Maandag 13.00 u tot 17.00 u.
Di t/m Vr    9.00 u tot 17.00 u.

Bezorging 

> Minimum orderbedrag € 10,-
> Verzendkosten € 5,95 
> Boven € 99,- gratis verzending
> Levertijd 1 tot 5 werkdagen

> Kortingsregeling

Catalogus Creatieve Materialen

LTC Leiden - alle creatieve materialen in een catalogus (PDF download)

» Download catalogus (13mb)
» Gratis meebestellen

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in!

Inschrijven