Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier

Latex gietmallen voor gipsgieten, kerstgroep 12-delig, 170 mm kopen?

Artikelnr: 168038 1  Stuk
Latex gietmallen voor gipsgieten, kerstgroep 12-delig, 170 mm kopen?

Productbeschrijving Latex gietmallen voor gipsgieten, kerstgroep 12-delig, 170 mm

Latex gietmallen voor gipsgieten. U kunt de mallen echter ook gebruiken voor het gieten van zeep of kaarsen (maximaal 80'C).

Gebruik: U hangt de gietmal ondersteboven in een kom/bak/beker. Om de mal op te kunnen hangen kunt u hiervoor gebruik maken van satéprikkers, lolliehoutjes, stevig karton, etc. (zelf even uitproberen wat voor u het prettigste werkt). U legt de prikkers/lolliehoutjes op de rand in een vierkant/rechthoek en hangt de mal  losjes op aan de rubberen onderrand. Zo kunt u eenvoudig het gips hierin gieten. Nadat het gips goed is uitgedroogd (droogtijd afhankelijk van het soort gips en formaat van de mal) kunt u de mal insmeren aan de buitenzijde met afwasmiddel. Even wachten, en u kunt met een vloeiende beweging de mal van het gips verwijderen.

Tip: U kunt de levensduur/houdbaarheid van uw mal verlengen door deze licht in te poederen met mallen-talkpoeder (artikel 161296) en vervolgens in een relatief koele ruimte te bewaren, zoveel mogelijk buiten bereik van direct zonlicht.

Opmerking: De op de doos afgebeelde knielende herder ontbreekt. Hiervoor wordt een staande herder extra geleverd.

Aantal:
Prijs:  49,95


« Terug naar homepage