Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier

WN Brushmarker/Illustratormarker duo-point, cool grey 4 (CG4) kopen?

Artikelnr: 145158 1  Stuk
WN Brushmarker/Illustratormarker duo-point, cool grey 4 (CG4) kopen?

Productbeschrijving WN Brushmarker/Illustratormarker duo-point, cool grey 4 (CG4)

De Winsor & Newton Brushmarker is een veelzijdige illustratormarker met twee puten. Een platte beitelpunt en een zeer duurzame penseelpunt die de ultieme controle biedt voor precies en flexibel lijnwerk.

Penpunten
De kogelvormige penseelpunt is een zeer veelzijdige punt waarmee veel verschillende strepen gercreërd kunnen worden. Door de hoek en druk te veranderen kan de lijnbreedte precies aangepast worden. De beitelpunt is perfect voor snelle afbeeldingen en om grote vlakke in te kleuren.

Inkt
De inkt is op basis van alcohol en hoogwaardige pigmenten. Hierdoor worden kleuren gelijkmatig verdeeld en hebben ze een consistente dekking. Met de Brushmarker is het heel eenvoudig om met de hand in te kleuren en een afwerking met printkwaliteit te verkijgen.

Mengbaar
Door kleuren over elkaar aan te brengen ontstaan nieuwe kleuren en zijn - afhankelijk van hoe nat de inkt is - vlotte overgangen te creëren. Er is ook een speciale blender verkrijgbaar (artikelnummer 145339) die u kunt gebruiken om kleuren te verzachten en in elkaar over te laten lopen.

Voor de beste resultaten gebruikt u het Canson bristolpapier (artikel 21157). Dit papier is helder wit en heeft een glad oppervlak waardoor de inkt niet "bloed". Indien u voor een ander papier kiest adviseren wij u zwaarder papier of karton met een glad oppervlak.

Leverbaar in 72 kleuren

vanaf 3 stuks ontvangt u 5% korting!
Aantal:
Prijs:  4,25


« Terug naar homepage