Welkom op dé website voor al uw creatieve materialen !
Van Institutionele markt (grootverbruikers als kinderopvang,
scholen en zorginstellingen) tot particulier

Creatief schminken: Dieren gezichtsbeschildering ideeen voor elke gelegenheidGezichtsbeschildering is een creatieve en leuke manier om een vleugje wilde opwinding toe te voegen aan elk evenement. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een school carnaval of een Halloween kostuumwedstrijd, dieren gezichtsbeschildering ontwerpen zijn altijd een grote hit. In deze gids verkennen we een breed scala aan ideeën voor dieren gezichtsbeschildering, van wilde katten tot boerderijdieren, nachtdieren tot reptielen, en zelfs enkele onderwater wonderen. Maak je klaar om je innerlijke kunstenaar los te laten en gezichten om te toveren tot verbazingwekkende dieren!

Wilde kat gezichtsbeschildering ideeën:

1) Tijger gezichtsbeschildering

Tijgers zijn majestueuze wezens, en je kunt hun essentie vastleggen met gedurfde oranje en zwarte strepen. Een tijger gezichtsbeschildering zal direct iedereen veranderen in de koning of koningin van de jungle. De felle uitstraling van een tijger zal je doen opvallen bij elk evenement.

2) Leeuw gezichtsbeschildering

Brul als een leeuw met een leeuwengezicht beschildering. Leeuwen symboliseren kracht en moed, en hun koninklijke verschijning maakt een prachtige keuze voor gezichtsbeschildering. Creëer een magnifieke manen en word de heerser van het dierenrijk.

3) Cheeta gezichtsbeschildering

Zet je wilde kant in de schijnwerpers met een cheeta gezichtsbeschildering. Hun gespikkelde patronen zijn opvallend en exotisch. Het Cheeta gezichtsbeschildering ontwerp is perfect voor degenen die een vleugje van het wilde willen. 

4) Luipaard gezichtsbeschildering

Dompel jezelf onder in de mystiek van de jungle met luipaard gezichtsbeschildering. De intrigerende vlekken van het luipaard weerspiegelen kracht en elegantie. Kies voor een luipaardontwerp als je jezelf wilt onderscheiden en een vleugje mysterie wilt toevoegen aan je uitstraling.


Huisdier gezichtsbeschildering:

1) Kat gezichtsbeschildering

Laat je innerlijke katachtige naar boven komen met een kat gezichtsbeschildering. Of het nu gaat om een schattig katje of een strakke zwarte kat, gezichtsbeschildering met een huisdier thema is perfect voor dierenliefhebbers. Spin je weg naar schattigheid!

2) Hond gezichtsbeschildering

Puppy liefde komt tot leven met honden gezichtsbeschildering. Van schattige mopshonden tot speelse Dalmatiërs, er is een honden gezichtsbeschildering idee voor iedereen. Blaf je weg naar de harten van toeschouwers.

Populaire wilde dieren gezichtsbeschildering ideeën:

1) Vos gezichtsbeschildering

Vossen staan bekend om hun sluwheid en vindingrijkheid. Beschilder jezelf als een listige vos met rood en witte gezichtsverf. Vos gezichtsbeschildering is een unieke en boeiende keuze. 

2) Wolf gezichtsbeschildering

Wolven zijn mysterieuze en prachtige wezens. Een wolf gezichtsbeschildering met grijs en wit bont zal je er ongetwijfeld woest en betoverend uit laten zien. Laat de wolfspirit je leiden.

3) Koala gezichtsbeschildering

Koala's zijn uniek en inheems in Australië. Leg hun charme vast met grijs en witte gezichtsverf. Koala gezichtsbeschildering is een verrukkelijke keuze voor wie een vleugje Down Under wenst.

4) Aap & gorilla gezichtsbeschildering
Doe de aap na met aap en gorilla gezichtsbeschildering. Deze speelse primaten bieden eindeloze mogelijkheden voor creativiteit. Word een aap en slinger door de bomen van de verbeelding.

5) Olifant gezichtsbeschildering

Olifanten zijn de majestueuze reuzen van het dierenrijk. Schilder jezelf als een olifant met grijze verf en een lange slurf. Olifanten gezichtsverf is een symbool van wijsheid en gratie.

6) Zebra gezichtsbeschildering

Zebra gezichtsbeschildering gaat helemaal over gedurfde zwart-witte strepen. Val op in de menigte met dit opvallende en stijlvolle dieren beschildering ontwerp. Omarm je innerlijke zebra!

7) Giraffe gezichtsbeschildering

Giraffes staan bekend om hun lange nekken en unieke vlekken. Creëer een giraffe gezichtsbeschildering met bruine vlekken en een gracieuze uitstraling. Giraffe gezichtsbeschildering is een elegante keuze.

8) Eenhoorn gezichtsbeschildering

Eenhoorns zijn mythische wezens die al eeuwenlang onze verbeelding hebben gevangen. Eenhoorngezichtsbeschildering, met zijn magische hoorn en kleurrijke manen, is een fantastische keuze voor elk evenement. Wees een eenhoorn van betovering! 

{artikelgroep}

Boerderijdieren gezichtsbeschildering ideeën 

1) Koe gezichtsbeschildering

MoeMoe jezelf naar de wereld van koeien met zwart en witte gezichtsverf. Koeien gezichtsbeschildering is schattig en direct herkenbaar. Bootst de vriendelijke aard van koeien na met dit ontwerp.

2) Varkens gezichtsbeschildering

Knor, knor! Roze varken gezichtsbeschildering is speels en leuk. Maak een krulstaart en een snuit voor een heerlijke varkentransformatie. Varken gezichtsbeschildering is perfect voor zowel kinderen als volwassenen. 

3) Paard gezichtsbeschildering

Galopperend naar de wereld van elegantie, paardengezichtsbeschildering draait allemaal om gratie en schoonheid. Schilder jezelf als een majestueuze hengst of een zachte merrie. Paardengezichtsbeschildering is ideaal voor liefhebbers van de paardensport.

Nachtdieren gezichtsbeschildering ideeën 

1) Uil gezichtsbeschildering 

Uilen zijn nachtelijke wezens en symbolen van wijsheid. Uilengezichtsbeschildering, met zijn grote, expressieve ogen en gevederde patronen, is een boeiende keuze. Omarm het mysterie van de nacht met dit ontwerp.

2) Vleermuis gezichtsbeschildering

Vleermuizen worden vaak geassocieerd met Halloween en de griezelige kant van de natuur. Vleermuisgezichtsbeschildering, met zijn kenmerkende vleugels en scherpe hoektanden, maakt u de perfecte nachtelijke creatuur.

Ideeën voor reptiel gezichtsbeschildering

1) Slang gezichtsbeschildering

Slangen zijn intrigerende en slanke wezens. Slangengezichtsbeschildering, met zijn kronkelende patronen en opvallende kleuren, is zowel scherp als exotisch. Glijd in de wereld van reptielen met dit ontwerp.

2) Schildpad gezichtsbeschildering

Schildpadden staan bekend om hun trage en standvastige aard. Schildpaddengezichtsbeschildering, met zijn groene schild en vriendelijke houding, is een fantastische keuze voor degenen die de rust van deze reptielen waarderen.

2) Hagedis gezichtsbeschildering (Gekko)

Hagedissen, zoals gekko's, hebben unieke patronen en levendige kleuren. Hagedisgezichtsbeschildering, met zijn schubbige textuur en gedurfde tinten, is een creatieve manier om je liefde voor reptielen te tonen. Versmelt met de natuur!

3) Krokodil/ alligator gezichtsbeschildering

Krokodillen en alligators zijn felle roofdieren van het water. Krokodillengezichtsbeschildering met zijn gepantserde huid en dreigende tanden legt de essentie van deze wezens vast. Duik in de diepte met dit ontwerp.

4) Dinosaur gezichtsbeschildering (T-rex, Triceratops)

Vervoer jezelf terug in de tijd met dinosaurussen gezichtsbeschildering. Of je nu kiest voor de machtige T-rex of de gehoornde triceratops, dinosaurussen gezichtsbeschildering is perfect om je prehistorische verbeelding te laten losbarsten.

5) Draak gezichtsbeschildering

Draken zijn mythische reptielachtige wezens die culturen over de hele wereld hebben gefascineerd. Draakgezichtsbeschildering stelt je in staat om een legendarisch beest te worden met schubben, vleugels en vuuradem. Verover het fantasierijk met dit ontwerp.

 

{artikelgroep}

Ideeën voor gezichtsbeschildering van oceaandieren

1) Haai gezichtsbeschildering

Haaien zijn de koningen van de diepblauwe zee. Haaiengezichtsbeschildering, met zijn scherpe tanden en vin, is een spannende keuze. Kanaliseer de kracht en majesteit van deze oceaantroeven.

2) Dolfijn gezichtsbeschildering

Dolfijnen staan bekend om hun intelligentie en speelse aard. Dolfijnengezichtsbeschildering met zijn sierlijke rondingen en vrolijke kleuren is perfect voor degenen die van de vriendelijke bewoners van de oceaan houden.

3) Vis gezichtsbeschildering

Vissen komen voor in een verbluffend scala aan kleuren en vormen. Visgezichtsbeschildering stelt je in staat om een levendige onderwaterwereld op je gezicht te creëren. Duik in een wereld van onderwaterwonder met dit ontwerp.

4) Octopus gezichtsbeschildering

Octopussen zijn meesters in camouflage en hebben unieke tentakels. Octopusgezichtsbeschildering, met zijn ingewikkelde patronen en mysterieuze uitstraling, is een betoverende keuze voor elke oceaanliefhebber.

Ideeën voor vogel gezichtsbeschildering

1) Pinguïn gezichtsbeschildering

Pinguïns staan bekend om hun tuxedo-achtige uiterlijk en schattige waggelen. Pinguïngezichtsbeschildering, met zijn zwart-witte kleurstelling, is een charmante keuze. Glijd in de wereld van pinguïns met dit ontwerp.

2) Zwaan gezichtsbeschildering

Zwanen zijn elegante en gracieuze vogels. Zwaangezichtsbeschildering, met zijn serene witte veren en delicate details, is perfect voor degenen die schoonheid en verfijning waarderen.

3) Pauw gezichtsbeschildering

Pauwen zijn beroemd om hun levendige en extravagante verenpracht. Pauwgezichtsbeschildering, met zijn prachtige iriserende kleuren en opvallende veren, is een show-stopping keuze. Loop rond als een trotse pauw.

4) Flamingo gezichtsbeschildering

Flamingo's zijn synoniem met tropisch paradijs en elegantie. Flamingogeichtsbeschildering, met zijn gracieuze nek en roze veren, is een fantastische keuze voor degenen die met stijl willen opvallen.

5) Arend gezichtsbeschildering

Arenden zijn symbolen van kracht en vrijheid. Arendgezichtsbeschildering, met zijn scherpe snavel en intense blik, vangt de majesteit van deze prachtige vogels. Zweef naar nieuwe hoogten met dit ontwerp.

6) Papegaai gezichtsbeschildering

Papegaaien zijn kleurrijke en speelse vogels van de tropen. Papegaaiengezichtsbeschildering, met zijn levendige veren en levendige uitdrukking, is perfect voor degenen die van de levendige geest van deze vogels houden. Schreeuw van opwinding!

7) Toekan gezichtsbeschildering

Toekans staan bekend om hun opvallende snavels en tropische flair. Toekangezichtsbeschildering, met zijn gedurfde kleuren en speelse ontwerp, is een heerlijke keuze voor degenen die een vleugje regenwoud willen.

Insecten & meer gezichtsbeschildering ideeën

1) Bij gezichtsbeschildering

Bijen zijn belangrijke bestuivers, en bijengezichtsbeschildering met zijn gele en zwarte strepen is een speelse keuze. Zoem rond met dit schattige en milieuvriendelijke ontwerp.

2) Lieveheersbeestje gezichtsbeschildering

Lieveheersbeestjes zijn symbolen van geluk en liefde. Lieveheersbeestjesgezichtsbeschildering met zijn rode en zwarte vlekken is schattig en charmant. Verspreid een beetje geluk met dit ontwerp.

3) Schorpioen gezichtsbeschildering

Schorpioenen zijn uniek en hebben een opvallend uiterlijk. Schorpioengezichtsbeschildering, met zijn gesegmenteerde staart en klauwen, is een gedurfde keuze voor degenen die de wereld van de geleedpotigen waarderen.

4) Vlinder gezichtsbeschildering

Vlinders zijn symbolen van transformatie en schoonheid. Vlindergezichtsbeschildering, met zijn kleurrijke vleugels en delicate patronen, is een gracieuze keuze voor degenen die willen fladderen in de wereld van betovering.

5) Rups gezichtsbeschildering

Verken de wereld van kleine wezens met rupsen. Dit ontwerp biedt een creatieve en fantasierijke uitdrukking. Kruip in de wereld van insecten met deze keuze. 

In deze blogpost hebben we een kleurrijke reis gemaakt door de wereld van gezichtsbeschildering met dieren als inspiratie. Of je nu op zoek bent naar een leuke toevoeging aan een kinderfeestje, een verbluffende look voor Halloween, of gewoon wat creatieve expressie, er is voor elk wat wils. Van wilde katten tot lieve boerderijdieren, van mysterieuze nachtelijke wezens tot fascinerende reptielen, en van prachtige oceaandieren tot majestueuze vogels, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Gezichtsbeschildering biedt niet alleen een kans om je artistieke vaardigheden te laten zien, maar het stelt je ook in staat om tijdelijk in de huid van je favoriete dier te kruipen. Het is een uitnodiging om je verbeelding de vrije loop te laten en je innerlijke dierlijke spirit te omarmen.

Dus, of je nu kiest voor een schattige panda, een angstaanjagende draak of een elegante zwaan, onthoud dat gezichtsbeschildering niet alleen een transformatie van uiterlijk is, maar ook een viering van creativiteit en plezier. Dus pak je penselen en verf, laat je inspireren door deze ideeën, en maak van je volgende evenement een dierlijke en kleurrijke ervaring die niemand snel zal vergeten. Voor meer inspiratie en tips, bekijk zeker de onderstaande artikelen! Veel plezier en laat je innerlijke dier los! 

Krullint, 5mm, 500 meter, geel

Krullint, 5mm, 500 meter, geel

Artikelnr: 282854
1 Rol
3,25
(incl. BTW)
Eco shape masker vogel 220x280mm

Eco shape masker vogel 220x280mm

Artikelnr: 212785
1 Stuk
4,36
(incl. BTW)
10,95
(incl. BTW)
Krullint, 5mm, 500 meter, wit

Krullint, 5mm, 500 meter, wit

Artikelnr: 282853
1 Rol
3,25
(incl. BTW)
Eco shape oogmasker 96x216mm

Eco shape oogmasker 96x216mm

Artikelnr: 212781
1 Stuk
4,25
(incl. BTW)
Krullint, 5mm, 500 meter, blauw

Krullint, 5mm, 500 meter, blauw

Artikelnr: 282852
1 Rol
3,25
(incl. BTW)
Krullint, 5mm, 500 meter, roze

Krullint, 5mm, 500 meter, roze

Artikelnr: 282855
1 Rol
3,25
(incl. BTW)
6,75
(incl. BTW)
3,25
(incl. BTW)
Papieren vlaggetjesslinger 2 stuks

Papieren vlaggetjesslinger 2 stuks

Artikelnr: 100132
1 Pak
7,74
(incl. BTW)
Krullint, 5mm, 500 meter, groen

Krullint, 5mm, 500 meter, groen

Artikelnr: 282851
1 Rol
3,25
(incl. BTW)
Alu crepepapier 50x150cm zilver

Alu crepepapier 50x150cm zilver

Artikelnr: 103759
1 Rol
2,95
(incl. BTW)
Wit kartonnen oogmaskers, 2 stuks

Wit kartonnen oogmaskers, 2 stuks

Artikelnr: 100117
1 Pak
8,49
(incl. BTW)
3,94
(incl. BTW)
Katoenen vlaggetjesslinger, 300 cm

Katoenen vlaggetjesslinger, 300 cm

Artikelnr: 481010
1 Stuk
4,25
(incl. BTW)
Wit kartonnen masker, vrouw

Wit kartonnen masker, vrouw

Artikelnr: 100116
1 Stuk
5,95
(incl. BTW)
Eco shape gezichtsmasker 135x215mm

Eco shape gezichtsmasker 135x215mm

Artikelnr: 212782
1 Stuk
7,50
(incl. BTW)
Meer feestmateriaal
Bezoek ook onze showroom
Bezoek ook onze showroom

Afhaal- en Outletcentrum
W. Barentszstraat 11-13 
2315 TZ LEIDEN Route

Openingstijden
Maandag 13.00 u tot 17.00 u.
Di t/m Vr    9.00 u tot 17.00 u.

Bezorging 

> Minimum orderbedrag € 20,-
> Verzendkosten € 7,50 
> Boven € 99,- gratis verzending
> Levertijd 1 tot 5 werkdagen

> Kortingsregeling

Catalogus Creatieve Materialen

LTC Leiden - alle creatieve materialen in een catalogus (PDF download)

» Download catalogus (13mb)
» Gratis meebestellen

Nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je nu in!

Inschrijven